JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

Ny koncert med Picture Palace Music.

DK - nyhederOprettet af Jacob Pertou fre, januar 30, 2015 17:22

I dag er det ti dage siden, verden blev et geni fattigere. Repertoiret har, efter annonceringen i fredags, mestendels stået på Edgars solo-lp'er og assorteret Tangerine Dream. Det har været en mærkelig blanding af vemod og et møde med samme magi, der vældede over mig, første gang jeg hørte musikken. Edgar Froese var fantastisk genial.

Dette er jeg bestemt ikke alene i at synes. Det var meget rørende at læse de meget bevægede tilkendegivelser fra folk, der havde det på samme måde som mig. Twitter og Facebook flød bogstavelig talt over med dem.

Desværre startede også en ret ærgerlig diskussion på bandets forum og mailinglisten tadream. Spekulationer om Jerome Froese, Thorsten Quaeschning eller helt femte kunne fortsætte under navnet Tangerine Dream.

Jeg kan kun erklære mig dybt uenig i ønsket. Tangerine Dream = Edgar Froese. Basta. Som en fan skrev: "Edgar Froese var Tangerine Dreams sjæl, og uden sjælen, ingen Tangerine Dream."

Derimod er der masser af grund til at støtte op om eksempelvis Loom (der som bekendt spiller masser af TD og gør det forbløffende godt) og Picture Palace Music. Sidstnævnte har en koncert klar den 28. februar i Berlin.

Event: https://www.facebook.com/events/1523715077903350/?ref=22
Billetter: http://www.picture-palace-music.com/44.htm