JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

Volume 32-33 - London Astoria Theatre, England 15th February 2003. 9/10

DK - tangerine tree IVOprettet af Jacob Pertou tor, september 04, 2008 21:40

Sidste gang Tangerine Dream var på turné, var i 1997, og siden er der ikke givet mange koncerter. Således kunne man kun opleve TD, en enkelt gang i 2003.
London, eller mere præcist Astoria Theatre, blev stedet hvor Tangerine Dream skulle spille.
Tilsyneladende har TD flest fans i Storbritannien, for ud af de få TD-koncerter på denne side af milleniet, er London den foretrukne by at spille i.
Til denne aften overlod Edgar programmet til Jerome. Hans valg var, efter Edgars udsagn, rimeligt overraskende.
Udvalget spænder bredt. Foruden en verdenspremiere på det meste af DM4, næsten et år før den officielle udgivelse, faldt Jeromes valg endvidere på oplagte (læs: uptempo) numre, og de mere alternative: f.eks. Firetongues - samt en coverversion af Beatles-klassikeren Back In The U.S.S.R. - med et kløgtigt arrangement.
Koncerten gik under navnet 'Fireball', og de næsten tre timer, blev foreviget på minidisc i ganske formidabel lydkvalitet, taget i betragtning af de fremmødte fans' klager over den bassede lyd.
Som en souvenir fra koncerten, kunne man købe en ep, under titlen Astoria, med numrene Meta Morph Magic og From Kiev with Love fra den kommende DM4, samt Gates Of Saturn, kendt som Brain Offender fra Mota Atma.

  • Kommentarer(0)//tangerinedream.pertou.dk/#post202