JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

Volume 24 - Laguna Hills Irvine Meadows Amphitheater, USA 6th June 1986. 8/10

DK - tangerine tree IIIOprettet af Jacob Pertou tor, september 04, 2008 22:05

Europa- og USA-turnéerne havde forskellige, men alligevel ikke så forskellige sætlister, og generelt var numrene mistænkeligt identisk udført fra koncert til koncert.
Den påfaldende ensretning har fået adskillige TD-fans til at hævde at TD på det tidspunkt begyndte at mime, istedet for at spille rigtigt live.
Den dag i dag spiller Tangerine Dream stadig fejlfrie versioner af originalerne, og man kan godt forstå de kritiske fans synspunkter. På TDs officielle forum er disse mime-spekulationer forbudt, og Edgar har da også udtalt, at det ikke har noget på sig.
Jeg er sikker på at TD fra og med deres 80/81-turne har brugt presets og forprogrammerede sequences som TD har "triggered" på scenen, og at de har spillet soli, hen over dem.
Lignende er der mange bands der excellerer i, og det opfatter jeg stadig som livemusik.
Uanset hvad, fik publikummerne en god oplevelse, den aften i Laguna Beach 1986.
Lydkvaliteten er forbløffende god, men som der også ville kunne læses i de følgende omtaler af 1986-koncerter, så er de mere eller mindre irrelevante efter udgivelsen af Vault IV fra 2004, der indeholder en koncert fra hhv. deres Europa- og USA-turnéer. Selvom disse ikke er komplette, opvejer den uomtvisteligt bedre lyd, helt klart denne fejl.

  • Kommentarer(0)//tangerinedream.pertou.dk/#post210