JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

L'Affaire Wallraff, 1991. 6/10

DK - 1990-1999Oprettet af Jacob Pertou lør, september 06, 2008 01:02
Blog Image
Udgivet i 1991, men med besætningen Froese/Haslinger og instrumenteringen at dømme efter, så er dette soundtrack indspillet i tiden omkring 1989. Musikken kan sammenlignes med Lily On The Beach, Miracle Mile og Destination Berlin, dog uden at være ligeså elendig som sidstnævnte.
Det bedste, der kan siges om dette middelmådige soundtrack er det de fængende melodier i numre som Taboo Society, Addicted To The Truth, der er ret deprimerede. World Of The "Standard" er ret kikset, på en tidstypisk 80'er agtig måde, men har alligevel en vis charme, på grund af sin naivitet. Egentlig flot at man efter tyve år stadig kan være dette!
Oprindeligt udkom albummet kun i Frankrig på EMI France, da L'Affaire Walraff er en fransk film. Dette betød at soundtracket blev et samlerobjekt, og der udkom en pirat-udgave af cd'en. Den lider under at være dårligt masteret, så der således kan høres digital støj i enkelte numre. Det er svært at skelne piratudgaven fra den rigtige cd, men den har matrixnummeret M7E4 7956172.
Mere har jeg ikke at sige om denne udgivelse!