JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

Megakoncert i horisonten.

DK - nyhederOprettet af Jacob Pertou lør, maj 24, 2014 00:18

I et interview i 2010 blev Edgar Froese spurgt om sin mening om Vangelis og Jean-Michel Jarre, hvorpå Edgar svarede at han var bekendt med de tos værker, og nærede stor respekt for deres seriøse tilgang til musik.

I et meget nyligt TV-klip på RBB, tager Edgar Froese udsagnet et skridt videre, og er citeret for at planlægge en "mega koncert" sammen med Jarre. Mere baggrundsinfo foreligger der ikke der på nuværende tidspunkt, og vi kan ikke meget andet end at glæde os, og håbe at det bliver en realitet. Hvem husker ikke det annoncerede samarbejde med Terry Riley, der aldrig blev til noget?

I TV-klippet hævdes det også at Edgar lå seks måneder i koma (??) efter sit styrt i 2013, hvilket må siges at være et overdrevet udsagn i forhold til hvad Edgar Froese fortalte mig i København.

Af andre nyheder, byder klippet på fantastiske billeder fra Deutschlandshalle i Berlin 1978 (helt nyt for mig), samt Sorcerer 2014 live i studiet.

........................................................................................................................................................................................................................................


Det er vel heller ikke gået nogen forbi at Phaedra Farewell-turnéen er igang. Jean-Phillippe Schaller har taget disse fantasiske billeder fra Le Trianon i Paris i går.Et album der vil akkompagnere mig på rejsen til Nijmegen i morgen, er spritnye Mythos Part One fra Perge, som I kan forvente en anmeldelse af snarest. Coveret giver et praj om hvad man har i vente.

  • Kommentarer(1)//tangerinedream.pertou.dk/#post1587