JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

EDGAR FROESE 70.

DK - nyhederOprettet af Jacob Pertou fre, juni 06, 2014 15:11

I dag runder Edgar Froese et skarpt hjørne, og selvom han ikke opgør sit liv i menneskeår (det fortalte han mig i hvert fald i København), er det alligevel en kærkommen lejlighed til at ytre en ærbødig tak for musikken, der har betydet meget for mig de sidste tolv år, og i særdeleshed de seneste tre måneder.

Radio Eins-programmet Elektro Beats har i anledningen kigget i arkiverne og stykket en to-timers special sammen, med musik og interviewklips. Programmet kan høres en lille uge frem. Se også dette TV-indslag om afskedsturneen.

70 år synes ikke at have sløvet det kreative output, og hvis vi leger med tanken om at Edgar bliver 100 år, kan han sikkert nå at udgive 100 albums, inden han skifter universel adresse.

Fra i dag vil Jacobs Tangerine Dream Blog gå på en velfortjent sommerferie. Næsten synkront med folketinget, vender jeg tilbage i oktober. Jeg skal dog gøre opmærksom på at Eastgate-butikken inden for de kommende dage opdateres med det nye koncertprogram og cupdisc'en Josephine the Mouse Singer. På gensyn!