JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

Volume 15-16 - Most Beautiful Rock for Peace, Warsaw Poland 31st August 2001. 10/10

DK - tangerine tree IIOprettet af Jacob Pertou tor, september 04, 2008 22:20

En perfekt soundboard- og DAT-optagelse af en koncert i Polen, der som titlen antyder, er for fred.
Efter en meget lang intro på polsk, der selvfølgelig er komplet uforståelig, åbner koncerten med den larmende Between Realities fra Firestarter.
Derefter The Spirit Of The Czar, fra Dream Mixes Three, som mere eller mindre er koncertens omdrejningspunkt, da 2/3 er repræsenteret.
DM3 er en vigtig plade i diskografien, og numrene har fået tilføjet en ekstra dimension i form af percussion fra Iris Camaa og guitar fra Gerald Gradwohl. Sidstnævntes bidrag er skiftevis et forfriskende indslag, skiftevis ren fyld, da hans wah-wah guitar ikke helt falder i tråd med musikken.
Han får dog lov til at brillere, som det absolutte midtpunkt, i nummeret Longing For Cashba, der første blev præsenteret live i Berlin 1990, og som kan høres på East.
Guitaren er blæret og tung, og med denne tilføjelse er Tangerine Dream kommet tæt på noget, der godt kunne rubriceres som prog. metal!
Tracklisten kombinerer mere obskurt gammelt materiale med nyt af den bedste slags fra DM3, Mars Polaris, DM2 og What A Blast, i et hæsblæsende forløb.
Der præsenteres også en lidt naiv popsang, sunget på polsk af en Kasia Stankiewicz. Denne sang, kaldet The Bridge Song, er ikke at finde andre steder, og er med til at gøre disse tre cd-r'er essentielle for samlere.

  • Kommentarer(0)//tangerinedream.pertou.dk/#post218