JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

JACOBS TANGERINE DREAM BLOG

Volume 14 - Paris Bataclan, France 2nd February 1981. 9/10

DK - tangerine tree IIOprettet af Jacob Pertou tor, september 04, 2008 22:21

I modsætning til den "officielle" Bootmoon-udgave får vi den fremragende koncert, her uden den sønderflænsende digitale støj, der komplet ødelagde helhedsindtrykket! Lydkvaliteten er helt på højde med den fra Newcastle '81, som hørtes på The Bootleg Box Set Vol. 2, og det er uforståeligt, der er tale om en publikumsoptagelse!
Undulation, der åbner, lyder som en flok synthesizere der løber løbsk, men mod slutningen sættes der skik på tingene, og nummeret muterer sig om til Calymba Caly (Electro Part), der var endnu en af den tids uudgivne hårde synth-rock perler i stil med Silver Scale (findes i en studieversion på Tangents), Thermal Inversion, Diamond Duster, der alle har det til fælles, at de er stilmæssigt ens med de hurtige numre Thief. Disse numre findes selvfølgelig også her.
Denne fremragende koncert byder også på fænemonale Force Majeure/The Price, samt en version af Choronzon, som publikum klapper og nynner i takt med - ret underholdende!
Denne koncert markerer også begyndelsen på den tid hvor setlisten var forberedt inden, og af den grund er det eneste nummer, unikt for denne koncert klaversoloen Parisienne, der selvfølgelig er udført til perfektion.


  • Kommentarer(0)//tangerinedream.pertou.dk/#post219